Kolla ditt lotto resultat i TV4s lotto onsdag

Från början hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper inom sitt spelombud för att satsa på en lottorad alternativt två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med reguljär arbetstider hinner precis. Resultatet för lotto onsdag presenteras i Tv 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 samt idag är det ihop med Keno det populäraste spelet i utbudet. Lotto inbringar flertal miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det möjlighet att förena sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur ger en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flertal miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto funkar som så att man väljer ut 7 a mellan 1-35 och ju fler rätt man har, desto större möjlighet har man på avans. Får man alla rätt så vinner man i bestämmelse en bastant belopp och har man därjämte åtminstone två rätt på Jokern så kammar man bo Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att spela på lotto alternativt andra spel är något som de flesta har en förhållande till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar opp en foto av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som effekt får allvarliga sociala och ekonomiska bekymmer. För var vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare och många av dem känner att det efterträdande gång nog är exakt de som kommer att inbringa den där stora summan som skall råda bot på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande inom rimliga gränser, de sätter ofta upp en bestämd spelsumma att spela för var månad samt tittar på sitt spelande mer som ett spännande inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började framföra lottoresultat också på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig rit, medan andra är mer avslappnade och lirar lite alltemellanåt när lusten faller på eller man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i vissa länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, alltså signaler man anser sig få ”från ovan” på att man är tillägg tursam just idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundralapp på marken.

Ett litet antal slår vad i grupp och har spelandet som en social händelse, i somliga fall delar man till samt med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst personlig affär ohöljd av en mängd rituella koncept, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild skrivdon eller begagna sig av särskilda turnummer. Minsta abnormitet kan förstöra denna persons spelupplevelse. Läs mer här

Lotto lördag och lotto onsdag fungerar precis likadant, men med olika dragningstider.