Kl 18:25 presenteras Lotto Onsdag Resultat I TV 4

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens ljus år 1980 och då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar två gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels största money maker med miljarder kronor i statlig avans varje år. Lotto är lätt samt lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir lite av ett event att var vecka få bänka sig vid Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt lätt att lära sig och kanske är det därför som spel lockar så många lirare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 samt har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 och tar ca 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man dessutom möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan plötsligt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset eller en hundring på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto samt vinna ett litet antal småsummor då och då är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan oxå förvandlas till ett avhängig som långsam men absolut tar upp mer och mer av ens tid, ekonomi samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen och kvarlämnad när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nästan hur liten mängd eller mycket pengar man vill samt det är ett bra förslag att hålla spelkostnaderna nere. Många folk behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka. Vill Du veta mer Klicka Här

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många anser att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man spänt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.