Kan kryddat kolsyrat vatten göra dig fet?

Alla innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att dricka.

Människor kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera adekvat, men de mesta folk tycker möjligheten att dra i sej bägare eller bägare sedan mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Flera människor vänder sig till mer spännande drycker, som kolsyrat mineralvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är helt enkelt falskt, så du man vara helt lugn samt fortgå inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Dessutom kan kolsyragasen agera helt tvärtom att du känner dej mätt och belåten fortare och detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att minska i vikt.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medan bubbelvatten i sig är totalt ofarligt samt eventuellt bäst för din hälsa, dricker de flesta folk ej det i sin fräscha design.

Vanlig läsk har en ansenlig samt avskyvärd antal socker samt kalorier.

Också lightläsk, med inget kalorier per dos innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är ett litet antal smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver helt lätt själv avsyna dryckens natriumhalt och typ utav sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk och rätt så bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan agera vilseledande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice innehåller nyttiga vitaminer och mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin alternativt äpple, eller en flaska Mer, får man i sej analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett glas Oboy, som består utav kaffegrädde samt 4 teskedar chokladpulver.

Även i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck utav märket Red Bull ger dig ej blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar inmundiga kolsyrat vatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam vana att krydda det med sockerfria aromer – som inte alstrar någon viktökning.