Kamma hem storvinsten med en trisslott

Många drömmer minsann om att trisslotten en vacker dag ska resultera i storvinsten. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en sann skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen jämt relativt nära.

Många har en veckotradition av att införskaffa en trisslott eller två – eventuellt till helgen för att fira av jobbveckan. Andra handlar sin trisslott en aning mer sporadiskt. Somliga letar efter tecken i vardagen som tyder på att man är turföljd, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att införskaffa en trisslott innebär inget speciellt stort hål i plånboken, men enbart om man håller sig till en trisslott då och då. Det finns de som blir aningen besatta av att köpa trisslotter och för vissa går det ordentligt dåligt. Man ska därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man har för avsikt att spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att skrapa trisslott ska helst ses som ett rafflande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst får man drömma om stovinsterna, att få vara med där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man ska vara medveten om att chansen är liten.

Att vinna mindre summor på sin trisslott är emellertid relativt vanligt och det är inte så sällan som man erhåller sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt fint stundtals.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart sant, men man fölorar heller intet på att inte spela. Huruvida man är lämpad för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Ifall man uppskattar spänning och chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske kommer en dag!

Alla sitter vi nog stundtals och römmer om vad vi skulle göra om vi vann en omfattande summa pengar. Resa? Köpa hus, eller eventuellt en båt? Investera? Betala av skulder? Ge bort pengar? Förnya garderoben..? Drömmar har vi många och det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott då och då hjälper en att drömma brett.

Det finns en del skilda typer av vinster på trisslotter, inte endast de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man återigen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång blir man garanterad en fast månadsvinst i ett visst antal år. 3Wow information: Klicka på denna länk.

Att vinna 50 000 kronor under 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en vanlig dröm för många människor. Vem skulle inte vilja kamma hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan handla trisslotter via sitt spelombud, alternativt skrapa virtuella lotter på spelsajter på webben.