Internets främsta spelbolag heter Paf

Paf har funnits tillgängligt genom nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att tillhandahålla sina spelare en lång rad av åtskilliga underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en rejäl del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Tips om spelbolagl: Click here.

Paf

PAF bildades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv och roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett brett utbud av flera vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf måste man först genomföra en insättning och detta är lätt och kan göras genom olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig av diverse betalningsmetoder via nätet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att använda sig utav MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som ofta gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella samt hobbyspelare, som får chansen att ta del av deras bettingsalternativ.