I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat presentation har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 och då var det dragning endast på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Spelet är enkelt samt lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir lite av ett event att var vecka få bänka sig framför Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten. Vill Du veta mer Klicka Här

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt lätt att lära sig samt antagligen är det därför som spel lockar så många spelare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 samt har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man ett litet antal slantar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man dessutom chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra blott kryssar i någon rad då och då, för att andan plötsligt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur för tillfället. Särskilt utrikes fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset eller en hundralapp på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto och vinna några småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett avhängig som sakta men säkert tar opp mer och mer av ens tid, hushållning samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till samt med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam samt övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nära nog hur liten mängd alternativt mycket pengar man vill och det är ett hett förslag att hålla spelkostnaderna betryckt. Många folk behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man spänt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.