Hur man kan öka dina chanser att vinna OZ Lotto

För de mesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto bara en fantasi.

Men enligt somliga spelande kunder finns det fason att öka sina chanser att vinna Lotto och med flera små vinster kan det ge oss mer slantar att inhandla fler spel och förhoppningsvis sätta pilen i centrum samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid till slut ned till diskussioner om siffror, slumpen och matematik.

Medans Lotto är ett spel som inte innehar någon egentlig statistik så anser ännu många spelare att det spelar en angelägen roll i detta spel.

Det är så flera olika metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat ett litet antal.

Experimentera att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 samt ett par höga nummer 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan fluktuera för olika andra länder, men i grund och botten ska du avskilja det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om du surfar lite och tar en titt på förut konklusion kommer man att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga nummer som kommer att visas samt mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om man skulle välja nummer 1, 5 i en ansamling och en ansamling med 19, 26, och sista samt tredje gruppen med 38, 43 skulle du har en bättre möjlighet att vinna eftersom siffrorna är jämnt utspridda på samma fason som de flesta resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man lirar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Flera utav resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebära att man skall välja dina sex siffror baserat kring detta så att man igen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger väl inom ramen för den teorin.

För att accelerera dina chanser alternativt odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, bör man också se till att försvara med ett litet antal extranummer, fast det är en be om något om hurdan mycket pengar du kan samt vill investera.

Kanske du med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt börja ett syndikat?

Man kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag afton Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag har själv inte köpt en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst du kan använda där systemet slumpmässigt väljer de siffror man ska satsa på) lottotalong i år samt sedan jag började följa dessa enkla bestämmelse har jag innehar vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick.

Problemet jag hittade när jag begagnade autopick var att numren ofta kom tre i grupp som till exempel 19, 20, 21 som är mycket sällsynt i Lotto.