Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

influensa

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Det är inte samma sak om du har barn. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste vara försiktig. Lär barnen att tvätta händerna.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Många tycker att IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Ta ut kassarna på balkongen först.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.