Gör sockerfri läsk med din läskmaskin

Socker saknar alternativ på marknaden. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Lösningen är nära.

Det söta består även med sockerfri läsk. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Med en läskmaskin kan du ordna egen läsk.

Moderna läskmaskinER kan göra stora mängder sockerfri läsk

Det är inte svårt att göra hemma läsk med en läskmaskin som Sodastream. Redan efter första användningen upptäcker du hur många smaker du kan skapa. Koncentrat finns för Sockerdricka och Cola Zero.

sockerfri

Du kan ju ta smakessenser och skapa bubbelvatten som är lite roligare. Då får du inte sötman. Men visst blir det roligare att dricka mineralvatten då det har någon form av smak.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det kan till och med vara bra för dig. Du vet precis vad läsken innehåller.

Välj bland olika smak

Läskkoncentraten kan även användas av dem som vill ha sockerfri läsk. Det kan vara lite trixigt att hitta rätt bland alla smaker.

Essenserna är billiga vilket gör att du har råd att köpa fler. Köp dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Det blir en billig läsk. Läsken är alltid nygjord. Den läsk som finns i butiken blir avslagen på några timmar. Men med din läskmaskin så kan du vara säker på att varje glas dricka är fräscht och bubbligt.

Du producerar den direkt. kolsyremaskin sockerfritt koncentrat Alla kan få läsk utan socker. Alla blir nöjd med sin läsk.

Få drycken mindre söt

Du kan själv bestämma smakerna. Essensen har sin smak men du kan spä ut den för att få en mildare smak.

Indian Tonic är en av de starkaste drinkmixarna. Smaken är så stark att många blandar den med hälften Sockerdricka när den skall användas till drink-mix.

Indian Tonic finns även som läskkoncentrat. En läsk som påminner om Grape Tonic. Det är också ett sätt att påverka smaklökarna och bli mer känslig för hur gott naturliga saker smakar.

Fyll på skafferiet med goda sockerfria drycker!

Föreställ dig att den SOCKERFRIA LÄSKEN skulle ta slut när du vill ha den, det är inte kul. Se till att vara förberedd, ladda med smaker. Då kommer du att ha drycken som du behöver för att orka dig igenom en lång dag då du vill återgå till det vita sockret för att snabbt bli piggare. Du blir gladare utan socker.