Fraktfri webbutik med stort sortiment för hobbybryggare har lancerats på world-wide-web – hembryggning.se

Det väletablerade företaget Gert Strand AB presenterar en ny bryggbutik med sveriges största varusortiment för hembryggning och gör bryggning på ett smartare sätt: hembryggning.se

Med målet att tillhandahålla de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 35 års samlad kunskap lanseras nu webshopen hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den fina produktkvalitet som förut sålts enbart till bryggeri nu i konsumentpack.

I sortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, glasintrument och Ingredienser för bryggning. Med egen produktutveckling och produktion framställs över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av drycker. Den enklaste essensen innehåller 8 olika smakgivare och de mer komplexa betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades ursprungligen av Gert Strand och kallades i starten av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands produktarbete fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade renjäsande Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med ändamålsenliga egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till spritindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav kunderna ställer. De aktiva kolen är kvalitetstestade av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan packning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder levererar hembryggning.se alkoholmätare, S.G. mätare, olika typer av termometrar och mätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder butiken också de bästa glasinstrumenten från China.

Hembryggning.se har ett brett sortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I butiken säljs all utrustning som plast- och jäshinkar, livsmedelskranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla tillbehör som behövs för bryggning.

I sortimentet finns även många läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det tillhandahålls även bordsvatten- kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare info:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se