Fabricera egen Slush hemma

Vad är slush?

Slush är en iskall dryck, som faktiskt består av exakt krossad is, men i trögflytande form. Denna ismassa har stark kulör och intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna påstå att slush är ett mellanting mellan lemonad och isglass.

Slush säljs i regel i mugg ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är dyr, så har man barn som älskar slush, alternativt kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det helt klart anbud på att faktiskt göra egen slush hemma.

På våren och sommaren när det börjar bliva varmt är slush särskilt poppis alldenstund få saker svalkar så bra som en mugg iskall slush.

Slush säljs med lite annorlunda namn, ofta är Ice eller Puppie ord som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush alternativt Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du förvåna barnen med något nytt samt oförhappandes – anordna slush hemma! Det är inte enkel idag att komma på nya spännande saker att dona med samt bjuda på – det mesta är gjort, men exakt slush är en storfavorit bland barn och något de inte ser särskilt ofta. En slush är dyr att anskaffa ute, ofta går ett endaste glas på 40-50 kronor samt detta bara för att verksamheterna som saluför dem känner till hur mycket barn älskar slushens klara färger, söta smaker och isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar blott en bråkdel av de pengar man får ge för klara muggar med slush i affärer, varuhus samt lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta skapligt moderna glassmaskiner kan göra mer än bara glass, de kan i regel oxå producera sorbet, frozen yoghurt samt – slush! Få känner till detta när de köper sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det bara att ta fram den samt testa dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Exakt Cola brukar vara en favorit både när det gäller läskedryck som glass och slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så skall du inte misströsta, det går att göra god slush även utan, men man behöver access till en riktigt kall frys. Genom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (exempelvis, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola i enlighet med anvisningarna samt sedan rör det i den djupfrysta bägaren en stund så blir det till trögflytande, iskall slush! Alltemellanåt är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är allaredan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer samt fortsatte snart med aromer för såväl fika som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en enda kalori och de fyllde snabbt ett stort gap i marknaden.

Idag finns det också läskkoncentrat i Aromhusets urval – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka upp under Aromhuset i snar framtid, men exakt Cola är redan slushfantasternas självfallet mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt.se, precis normal smaker ur Aromhusets urval.