Ett nytt svenskt specialföretag har öppnat upp och säljer desinfektionsmedel

Onlinebutiken desinfektionsfabriken.com levererar till både företag och kommuner i hela landet.

Om du behöver desinfektionsmedel i din verksamhet så kan du beställa det online.

Tvålpumpar är slut i hela EU. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Priserna har aldrig varit så höga.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Man säljer bara produkter av högsta kvalitet. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

pandemi

Men inte dessa produkter. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Företaget har utvecklat en unik Smutsknäckare som tar död på det mesta i bakterieväg.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Denna ger medlen en extremt vätande effekt och tar hand om all smuts.

Då kan biociden angripa bakterier istället.

Vi säljer katjoniska medel. positivt laddade. Coronaviruset har en negativ laddning.

Det gör preparatet betydligt mer effektivt än vanlig handsprit.

Den återfuktar händerna även vid långvarig användning. Inte handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

Om du vill ha bra handdesinfektion så ska du köpa produkterna som desinfektionsfabriken säljer. Nu finns ytdesinfektion i sprayformat. Bland Smittstopps sortiment hittar du allt som du kan tänkas behöva i en bakteriekris.

För företag, vården och städbolag finns koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare. Då kan priset sjunka rejält.

En 5-liters koncentrat räcker till 250 liter desinfektionsmedel. Då kan du fylla hela lagret med flaskor. Genom att göra på detta sätt skonar du miljön flera gånger om. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Nu är det nya tider. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 1-liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Vårt triple action desinfektionsmedel är särskilt anpassat för rengöringen av visir. Låt medlet verka ett tag. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Koncentrat att späda med vatten till desinfektionsvätska för desinfektionsbad av visir, skyddsglasögon, utrustning och tvättbara munskydd. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

desinfektionsfabriken.com är startad för att städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.