Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

Det går inte att få tag på tvålpumpar någonstans i EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Syns inte alls i sökmotorerna. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

cononavirus

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. På sin höjd kan de erbjuda handsprit och det vet vi redan att det inte fungerar. Det dödar inte smittan.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. I kristider kan du faktiskt köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Köp gärna hem Ytdesinfektion i stora sprayflaskor. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Oftast är det städbolag som beställer.

Städbolag kan få ett lägre pris per flaska genom att köpa andra koncentrat som kan spädas ut.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Använd tomflaskor som finns i hemmet och fyll på med desinfektionskoncentrat. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Utvecklingstakten står aldrig still. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. antibakteriell Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Den särskilda sprayen är ny. Spraya på och torka av.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.