En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden markant

Att spela trisslotter är ett stort nöje för många människor. Det som förenar de flesta som tycker om att skrapa trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som drar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har bestämt sig för att handla en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller inte och många har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill hastigt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar endast precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ytterligare en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att känna till att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Om man skrapar fram tre TV-rutor genom sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således massor annorlunda typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag göra på två skilda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det lite mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och införskaffa fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är också en utmärkt present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas lite surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Flera par finner stort nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. 3Wow information: Bara klicka här.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.