Druvsocker skänker dig energi när du tänker idrotta

Vissa antar att druvsockret samt normalt vitt socker kan vara detsamma men så är det inte. Du kanske har hört talas om en glukos som kallas dextros, det är druvsocker. Druvsocker är en enkel sockerart med kemiska beteckningen C6H12O6. Dextros går mycket snabbare ut I blodet är vanligt socker och ger därmed en snabbare energikick. Det är just på grund av detta som den som tränar mycket kan se en fördel med dextrosen direkt innan ett träningspass.

Druvsocker är rask energi.

druvsocker

Ibland så behöver man energi som inte tycks finnas där. Ibland känns helt vanliga sysslor som oöverstigliga hinder som du känner att du inte kan klara av utan hjälp. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Det är bra att veta skillnaden mellan bukfyllnad och energikick. Ett piller dextros kanske är allt du behöver för att “komma på fötter” igen.

Kommer någon frukt som vindruva ge mig likadan energikick som dextros?

Det här sockret har fått sitt namn för att det finns i vindruvor så det är klart att man kan äta druvor för att få i sig druvsocker. Kruxet kan vara att man måste pressa i sig en mängd druvor för att få i sig samma mängd som i ett litet piller. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Så detta är ett bra sätt att höja sockerhalten på ett naturligt sätt.

För många så är den stora fördelen med att köpa glukos i en behändig förpackning att man kan använda sig av sockret på ett så smidigt sätt. Det är klart att man kan ta med sig en bärkasse med vindruvot till träningspasset. Prova att ta ett par tre teskedar pulver i din vattenflaska till nästa träningspass.

Ett bekvämt alternativ numera att inhandla är att nyttja Webben för att beställa.

Med Internet är det lätt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Fler och fler inser att nätet ofta är rätta stället att hitta olika produkter till rätta priser. Ett expel kan vara 1 kilospåsar till riktigt bra pris.

Lägg upp ett lager med flera påsar. Om du inte planerar att enbart slappa på semestern kan ett litet semesterlager vara en bra idé.