Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Säg ajöss till dålig lukt.

få

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller skor med. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spruta på ett lager. Det behövs inte mer. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför går inte lukten bort?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Byt en gång om dagen. ta bort dålig lukt i skor En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.