De bästa broddarna tål daglig bruk

Vilka som är de bästa broddarna beror helt på ens behov, en som använder isbroddar till vardags inhandlar antagligen ej samma halkbroddar som en som önskar ut samt springa när det är fruset vatten samt snö på vägarna. Man kan leta efter att konsumettester samt användarrecensioner på online för att få en förslag kring vilka halkbroddar som matchar bäst för ens avsikt.

När man vill kunna vara ute samt jogga eller springa när vägarna är osäkra samt det finns risk för fruset vatten och snö så är broddar till löparskor ett måste. Att springa på en isfläck är som att be om en haveri eftersom det är enormt svårt, för att ej säga omöjligt, att skydda sig från ett fall när man väl innehar halkat. Samtidigt önskar man inte upphöra i sin träning för att det är vinter, vägarna kan mycket antagligen vara slippriga under flera månaders tid samt det gynnar absolut inte ens resultat. Man kan förstås ta vägen till gymmet samt springa på löpbanden där, men mestadels så skänker en löprunda utomhus så mycket mer än bara fysisk aktivitet – till exempel frisk luft samt inspirerande miljöer – och de sakerna missar man om man måste hålla sej på ett löpband.

Om man vill satsa i de bästa broddarna för språngmarsch samt jogging så skall man totalt klart titta på de halkskydd som täcker hela fotsulan samt innehar emellan 6-10 broddar. Man behöver stöd under både häl samt framfot när man anländer opp lite i hastighet, annars finns risken fortfarande att man kan halka. Somliga utav dessa helfots isbroddar innehar fjädring under hälen som underlättar springrundan ännu mer. Med sko broddar kan man springa ut i spåret utan minsta bävan över eventuella isfläckar eller snö. Mer info om broddar och halkskydd finns här.

De mesta halkolyckor under vintern händer på gator och trottoarer samt hela 25000 personer uppsöker akuten till följd utav halkskador. De vanligaste skadorna är vrist- samt handledsbrott, men också övriga benbrott och hjärnskakning är förhållandevis vanligt. Hälften av samtliga som är in med skador efter halkolyckor är under trettio år vilket visar på att det med enorm sannolikhet ofta handlar om oförsiktighet på gatorna.

Fördelen med att det är så stor del unga människor som skadar sig efter ha halkat är att en juvenil och vital kropp med största sannolikhet återhämtar sig fort igen, ehuru det ja är enormt besvärligt samt smärtsamt med en bruten fotled. En äldre individ är mer skör och sedan ett seriöst fraktur antagligen man aldrig åter återställs. Dessutom är det dåligt om en gammal anatomi måste stanna upp under en längre cykel, som ju händer om man bryter ett apostlahäst alternativt en lårbenshals. Antagligen anländer man aldrig på fötter igen.

Som lycka är så är det rätt så flera exakt i de äldre generationerna som använder sej utav broddar skor när de är ute samt promenerar vintertid. Kanske är det oxå på grund av detta som skor med broddar innehar ansetts en del töntigt tidigare. Detta ser man dock en förändring på och med tanke på att det är så flera unga som skadar sig efter att ha halkat samt allt fler investerar i isbroddar till skor. Bästa broddarna för en äldre individ är helt klart de som är enkla att använda samt på, därtill att justera, de får gärna fästas med kardborrband. De bästa broddarna för individer som bär klackskor är de som har metallpiggar blott under framfoten.