Dags att Rätta Lotto – här är resultatet

Att rätta lotto är enkelt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen vänta till lotto dragningarna på onsdag eller lördag, eller så tittar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på internet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit lätt att spela på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt inne hemma i stugorna samt det finns de som inte har förbisett en endaste vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från begynnelsen har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag afton under bästa sändningstid, för att attrahera så många spelare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade framför soffan med familjen samt uppdukat helgmys innan man känner att det vore roligt att själv övervara lottomomentet som kvällen alltid erbjuder.

Att spela på lotto är lika lätt som att rätta lotto, det kräver nästan ingenting av spelaren. Om man jämför med betting där folk slår vad på vilka lag, hästar eller sportutövare som ska vinna eller förlora särskilda matcher, så är lotto rena barnleken i komparering och lämpar sig för den som diggar lite gastkramning i vardagen, utan större engagemang. Vill man hellre känna att man med erfarenhet och påläsning kan förbättra sina chanser att vinna, så är lotto förmodligen inte rätt spel.

För att satsa lotto kan man gå tillväga på två annorlunda sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden och beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, eller så bänkar man sig vid burken samt gör allt via internet. Hurdan man går tillväga har ingen av vikt för ens vinstchanser, men det har ofta stor av vikt för vilken känsla var lirare har för spelet.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att satsa på lotto blir allt mer populärt för var år som går och nu är just Lotto samt andra rena turspel där siffror är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är just Svenska Spel som tjänar miljarder på landets spelare var år.

Dragningarna av veckans lottovinnare samt jokervinnare händer två gånger i veckan. Den klassiska dragningen händer på lördagar kl. 19.55 samt alla lottorader ska vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att beläggning registreras i tid för dragningen. Fler en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 samt då skall lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man bomma sändningen så kan man rätta lotto antingen genom text-tv eller internet.