Dags att Rätta Lotto – här är resultatet

Att rätta lotto är enkelt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen vänta till lotto dragningarna på onsdag alternativt lördag, alternativt så tittar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på nätet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit möjligt att spela på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt inne hemma i stugorna samt det finns de som inte har missat en enda vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från början har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag kväll under bästa sändningstid, för att attrahera så många spelare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade framför soffan med familjen samt uppdukat helgmys innan man känner att det vore roligt att själv övervara lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Vill Du veta mer Klicka Här

Att satsa på lotto är lika enkelt som att rätta lotto, det kräver nära nog ingenting av spelaren. Om man jämför med betting där folk lirar på vilka lag, hästar alternativt sportutövare som skall vinna eller förlora särskilda matcher, så är lotto förädla barnleken i jämförelse och lämpar sig för den som gillar lite gastkramning i vardagen, utan större deltagande. Vill man hellre känna att man med kunskap och påläsning kan förbättra sina chanser att vinna, så är lotto förmodligen inte rätt spel.

För att spela lotto kan man gå tillväga på ett par olika sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden samt beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, alternativt så bänkar man sig vid datorn samt gör allt genom internet. Hur man går tillväga har ingen av vikt för ens vinstchanser, men det har ofta stor av vikt för vilken känsla varje lirare har för spelet.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att spela på lotto blir allt mer populärt för var år som går och nu är just Lotto och andra förädla turspel där nummer är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är exakt Svenska Spel som tjänar miljarder på landets spelare varje år.

Dragningarna av veckans lottovinnare samt jokervinnare händer ett par gånger i veckan. Den klassiska dragningen händer på lördagar kl. 19.55 och alla lottorader skall vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att hinna registreras i tid för dragningen. Ytterligare en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 samt då skall lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man bomma sändningen så kan man rätta lotto antingen via text-tv alternativt internet.