Broddar skor hjälper dej att stå stabilt i vinter

Broddar skor är något som nästan alla ska skaffa sig inför vintern. Man tror antagligen att isbroddar till skor är något som bara riktiga friskusnördar satsar på, men sanningen är att allt fler får opp ögonen för dessa olycksräddare. Om man över huvud taget rör sej ute till fots under vintern så är broddar absolut hjälpsamma.

Varje år läggs mängder av resurser i sjukvården på att laga fraktur samt övriga skador som uppkommer efter människor halkar och trillar på hala vägar. Vi är så illa tvungna att röra oss utomhus trots dåligt väglag. Vi måste ta oss emellan hem samt bil, hem och buss, arbete och gym och affär m. m. Har man jycke är behovet ännu större eftersom hunden ju behöver få lov att göra sina behov samt dessutom få en del motion ehuru det är risk för halka. Jyckar har klor samt trubbiga trampdynor som gör att de stå sig sig på tassarna även om det är isigt ute, vi innehar emellertid sällan isanpassade skosulor.

De som nyttjar broddar skor anser att greppet man får emellan fot samt mark är riktigt bäst, även på riktigt halt väglag. Man kan ta en joggingtur i isiga löpspår utan oro att halka eller dratta. På grund av detta kan man jogga på som vanligt även under vintern och man slipper måste placera sin motionsträning på tråkiga löpband i oinspirerande gym.

Inget slår att vistas ute i naturen. Man laddar så mycket positiv kraft i form utav frisk luft, vackra och inspirerande miljöer samt ges en möjlighet till begrundan. Många som har för bruk att gå långa dagliga promenader eller joggingturer anser att det snabbt blir beroendeframkallande. Man «rensar» skallen samt ser sitt liv en gnutta klarare. En som allmänt idrottar i det gröna innehar svårt att gå över till gymmiljö när vintern är, och med halkskydd till skor så behöver man ej det heller.

Det finns givetvis olika typer av halkskydd, somliga lämpar sig bättre för motionärer medan andra funkar bra när man ska ta sig runt ute i allmänhet. Halkskydd innehar det gemensamt att de innehar dubbar som fästes under skorna. Vissa halkskydd har ända upp till tio dubbar när övriga blott har två. Även om vad som skrivs om respektive typs förmåga så ska man bära med sej att vilka dubbar som helst är långt bättre än inga dubbar alls.

De bästa broddarna är de som innehar dubbar under hela skosulan. Ska man ut samt jogga eller springa i snö samt fruset vatten så är dessa helt klart att förespråka. Somliga utav denna sort innehar därjämte fjädring i hälen vilket gör joggingturen hurdan bekväm som helst. Också vid längre promenader alternativt när man skall rasta hunden så är dessa praktiska. Mer info finns på: http://halkskyddskor.se/

Nästa variant är den som blott har dubbar under hälen. Mestadels är dessa smidigare att röra och av och duger väl när man bara ska röra sig inne i stan eller på väg till och från omnibuss alternativt affär. Tredje versionen är den som blott innehar isdubbar under framfoten. Denna art skänker en något abnorm gångstil men passar t ex. bra om man bär skor av femininare art, t ex klackskor.

Broddar skor går att inhandla lite varstans, bl a i sportbutiker samt www.allt-fraktfritt.com.