Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att personer köper skraplotter via webben. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet livfull. Samtliga kanske inte skrapar lotter i förväntan om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Trio Tips: Klickbar länk.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så köper man främst en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt närliggande spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en ringa ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en tills allt av det översta skrapskiktet är borta, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så raskt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt samtidigt. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att granska vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv i frånvaro av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man uppskattar ritualen att promenera ner till spelombuden en given veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller åtminstone hyfsat mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det gäller vilken variant av spelande som helst så är det relevant att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor raskt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att införskaffa en skraplott online stundtals är självfallet ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.