Bjud på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Du kan hälla det i bålet.

Alla gillar sockerdricka

sodastream

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. En dryck med smak av Sverige. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

En smak som uppskattas av alla. Den är enkel att tycka om. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Nu kan du göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan vara bra om du ska använda den i bålet.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. köpa sodastream smaker online Socker behöver heller inte vara farligt. Det beror på hur du konsumerar det. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Det handlar om presentation. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Servera i egna glas.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Testa och se vad som fungerar. Garnera gärna med olika tillbehör.

Skär ner en bit extra citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.