Biten utav en orm eller vinna på Oz Lotto

Blott på skoj, låt oss ta glimt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto alternativt bliva biten utav en giftig orm alternativt träffad utav blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ca 22 gånger större möjligheter att bli träffad av blixten, åtminstone om man bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi idag likväl är i Australien som vi samtliga vet dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger större att bli biten utav en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

En del föga 1 chans på 9 mindre att avlid utav ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på föga 9

Om man blir bekymmersam utav dessa nummer och innehar börjat ta vägen runt och stirra ned i marken alternativt eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken opp i skyn.

Det är ca 250 gånger fler chanser att en meteroit träffar jorden (inte dig direkt) än att du vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att addera det hela en del;

2 100 000 på 1 chans att träffas utav blixten

5 000 på 1 möjlighet att avlida utav ormbett

5 500 000 på 1 möjlighet att avlida av ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 möjlighet att en (stor) meteorit möte jorden

45 679 320 på 1 möjlighet att du vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 möjlighet att man vinner Oz Lotto om man aldrig spelar.

Men alla dessa siffror är helt oväsentliga för folk (vi alla) slutar vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar.

Man må vara buddhamunk alternativt Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet har bildat ett syndikat, och buddhisterna har ett också.

Kommunistpartiet

“Jag samt tre övriga medlemmar i partiet har kastat in $ 5 vardera, ”
“Vi tror inte att vi har en stor chans att vinna, men den momentana detonation utav hopp är angenäm.
Nu är vi arbetarklassens parti och arbetarklassen i Australien har aldrig varit främmande för annorlunda ideer. ”

Det är också en som spenderat egna pengar på en annons där texten säger:
”Vill man ställa upp att finansiera mitt lotto köp så jag kan vinna och chans att betala för att skicka en andel av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, sekreterare i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att handla en biljett när en tidning talade till honom. “Tja varför ej? ” sade han. “Det är en lastfordon med slantar, eller hur? ”

Mr Chan drömde om “att göra några bilaga till vår Mingyue Lay tempel i Bonnyrigg, samt igenom att alstra grenar för att sprida buddhismen.
Samt givetvis skulle vi göra några donationer till välgörande avsikt, som vi alltid gör. ”

En bostadslös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle handla någonstans att bo. ”

Samt den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade köpt två biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge ett litet antal vinster till Humpty Dumpty Foundation, som handlar utrustning för barnsjukhus.

Också den islamiska samfundet innehar haft en inlägg. “Koranen bestämt förbjuder spel”, säger Keysar Trad, , talesman för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency har jag sett folk som är uppenbart muslimska köpa biljetter till dragningen.
Samt icke, min shejk ej inhandlat någon lott. ”

En nattklubbsägare hade oxå inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle brukas dels för att bygga barnhem i Sydostasien “, alldenstund samtliga behöver en motiv att leva, att önskar samt att drömma”.

Samt några pengar kvar skulle nyttjas för att betala advokatkostnader, uttalar hans advokat.