Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Blott på skoj, låt oss ta glimt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto alternativt bliva biten utav en giftig orm alternativt träffad utav blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ca 22 gånger fler chans att bli träffad utav blixten, i alla fall om du bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi idag ändå är i Australien som vi samtliga vet dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger större att bliva biten av en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

En del knappt 1 chans på 9 mindre att dö utav ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på föga 9

Om man blir bekymmersam utav dessa siffror samt har börjat ta vägen runt samt bliga ned i marken alternativt eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken upp i skyn.

Det är ca 250 gånger större chanser att en meteroit träffar världen (inte dig direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att summera det hela en del;

2 100 000 på 1 möjlighet att träffas utav blixten

5 000 på 1 möjlighet att dö av ormbett

5 500 000 på 1 chans att dö av ett sting från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 chans att en (stor) meteorit träffar världen

45 679 320 på 1 möjlighet att du vinner Oz Lotto

samt

Oändligt på 1 möjlighet att du vinner Oz Lotto om du aldrig lirar.

Men samtliga dessa siffror är helt oväsentliga för människor (vi alla) slutar vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar. Klicka Här för mer info.

Du må vara buddhamunk eller Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet har skapat ett syndikat, samt buddhisterna innehar ett också.

Kommunistpartiet

“Jag samt tre övriga medlemmar i partiet innehar dumpat in $ 5 vardera, ”
“Vi antar inte att vi innehar en enorm möjlighet att vinna, men den momentana explosion utav framtidstro är trevlig.
Nu är vi arbetarklassens parti och arbetarklassen i Australien innehar aldrig varit främmande för annorlunda ideer. ”

Det finns också en som spenderat egna pengar på en annons vari texten uttalar:
”Vill man assistera att finansiera mitt lotto köp så jag kan vinna och möjlighet att betala för att skicka en andel av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, skrivbiträde i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att köpa en biljett när en tidning talade till honom. “Tja hurså ej? ” sade han. “Det är en lastbil med slantar, eller hurdan? ”

Mr Chan drömde om “att göra ett litet antal bilaga till vår Mingyue Lay helgedom i Bonnyrigg, samt igenom att alstra grenar för att sprida buddhismen.
Samt givetvis skulle vi göra några donationer till välgörande avsikt, som vi alltid gör. ”

En hemlös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle köpa någonstans att bo. ”

Och den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade köpt två biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge några vinster till Humpty Dumpty Foundation, som inhandlar utrustning för barnsjukhus.

Också den islamiska samfundet har haft en kommentar. “Koranen bestämt förbjuder spel”, uttalar Keysar Trad, , förespråkare för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency innehar jag sett folk som är glasklart muslimska handla biljetter till dragningen.
Och icke, min shejk inte köpt någon lott. ”

En nattklubbsägare hade också inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle nyttjas dels för att anlägga barnhem i Sydostasien “, alldenstund samtliga ska en motiv att leva, att hoppas samt att drömma”.

Samt några slantar kvar skulle nyttjas för att betala advokatkostnader, säger hans advokat.