Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på oz lotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning händer den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – ger mesta jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto samt Powerball.

Det australiska Superdraw sker blott mestadels 7 alternativt 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jultid samt nyår tid. Klicka Här för mer info.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool ger delar utav sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw finns ett annat stort Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu flesta jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker bara en gång per år runt jul och nyår.

En Megadraw jackpot är allmänt runt $ 30 miljoner och har också nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken briljant avstamp på det nya året skulle det ej vara att äga en stor vinst på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan samtliga lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw skänker bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att delta är samma som varje vecka motsvarande – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som tillsammans offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier har funnits efter 1931 och ägs av New South Wales regering.

Var år nästan 1/3 av de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen och över 60% utav begagna pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter spelare från hela världen för att inhandla lotter på online för nästan alla NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett av de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag online – kan du kan spela lotteri på webben med NSW lotteri – samt det innefattar den australiska Superdraw därtill alla de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de flesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man vanligt äga behövt att leva i det berörda landet att faktiskt övervara någon av dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av lott som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de flesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget hushåll, även om var i jorden du bor.

Detta innefattar samtliga spel som erbjuds av NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel samt Oz Lotto och man kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån online och inhandla dina biljetter om du bor i Australien eller någon annanstans i världen.

utanför Australien och önskar spela Australian Lottery Superdraw eller Oz Lotto samt få en garanti att spela på nästa tillgängliga dragning eller blott vill njuta utav enkelheten och bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.