Att skrapa lotter via webben kan göra dig till miljonär

Det har blivit allt mer vanligare att folk köper skraplotter på nätet. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet livfull. Samtliga kanske inte skrapar lotter i förväntan om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Trio Tips: På denna sajten.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt sätt så handlar man främst en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna med omsorg en för en tills alltsammans av det översta skrapskiktet är väck, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så raskt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt samtidigt. Man slipper dessutom sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan införskaffa skraplotter online på ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många skilda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att inspektera vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man ska spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man tycker om ritualen att promenera ner till spelombuden en bestämd veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att skänka högsta vinsten, eller i alla fall skapligt mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det gäller vilken variant av spelande som helst så är det betydelsefullt att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor kvickt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online ibland är självklart ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.