Arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en term som i spel och vadslagning syftar till att spela riskfritt, utan att förlora pengar. Man menar att det finns ett sätt att spela sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % avans som standard.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting synes av många nära nog mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, eftersom konceptet ger garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig avans på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av investering samt här får man dessutom syssla med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som ger garanterad vinst. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting oxå heta för surebetting, sure betyder bestämd. Inom finansvärlden är arbitrage ett idé som går ut på att man saluför lågt och köper högt på ett par skilda marknader samtidigt. Man gör en omedelbar vinst och ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts dold för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord samt bekräftad som investeringsstrategi. På denna sajten

När det innefattar arbitrage betting så «köper samt säljer» man odds samt marknaden är ett par konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de ett par olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med avans oavsett vilket av lagen som vinner spelet. Denna art av arbitrage situationer erhålla var dag, året om, samt går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man satsa sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket ger högre odds samt större vinstsummor. En spelbörs kan alltemellanåt även heta oddsbörs och Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en parti avslutas får man sin avans som oftast innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hurdan mycket man spelar för kan detta på en månad bli en liten summa extrapengar alternativt en ganska stor summa. Om man tittar på till att agera på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man dessutom att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att bilda sig de basala strategierna runt arbitrage spelande, samt man behöver investera en aning pengar hos ett litet antal olika bookmakers, men man kan börja med hurdan små alternativt stora summor man känner att man har råd med. Ett bra direktion är att börja agera arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hurdan det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på nätet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com och alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet runt arbitrage betting samt medlemssidor där man kan få assistans med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för blott ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med stabil avans vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men tittar på man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt plötsligt väldigt hög. Säg att man spelar på fem matcher om dagen i en månad och att varje spel ger alltsammans 50 kronor i vinst, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En ganska bra summa extrapengar för bara några timmars arbete var vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan lära sig arbitrage betting, men det är en fördel om man har ett intresse av att förvärva pengar.