Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Det är ganska vanligt med folk som klagar på medarbetare och bekanta som inte luktar gott. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men våra kläder och sportredskap är också känsliga för olika lukter. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

luktborttagare

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Det kan såra. Andra kollegor kommer antagligen också att tycka att du är rätt så otrevlig även om de också lider av stanken.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt blir säkert inspirerad. Då kan du tala om var den finns att köpa. Eller så erbjuder du den flaska som du är klar med för att snabbare bli av med problemet.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen kan användas från topp till tå.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Du måste också tänka på andra. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Tänk på vad du säger. Men du måste också agera ibland. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Men tala tyst om det. dålig lukt i tvättmaskin
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Självklart är den skonsam. Dess skonsamma ingredienser gör att sprayen även kan användas som deo. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.