Använd elcigg för att bli rökfri

Den som har rökt tobakscigaretter vet att det kan vara svårt att sluta. Vill man bli rökfri ska man akta sig för att dra det första blosset. Genom att använda elcigg så kan det vara lättare att helt göra sig av med ovanan utan att förlora den trevliga känslan man har av att föra en cigarett till munnen.

el

Nå ditt mål att bli rökfri med hjälp av en elcigg

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Oftast är det så att man behöver använda olika knep och tips. e juice utan nikotin
Svenska elcigg levereras inte med nikotin för att klara avvärjningen kan man därför kombinera med nikotintuggummi.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Detta kan vara vad du behöver för att lyckas.

Få ett övertag med smarta hjälpmedel

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app kan du få ordning i kaoset. Många appar är gratis att använda.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Idag finns det dessutom många bra hjälpmedel att ta hjälp av. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Informationen finns helt gratis online!

Man måste vilja sluta röka för att lyckas med detta

En sak som man aldrig får glömma är att man måste vilja sluta för att lyckas med detta! Om man inte är helt säker räcker det inte ens med el-cigaretter. Nikotin eller ej har ingen betydelse. Viljan ska finnas där och man måste inse att när man fattar beslutet så finns det ingen återvändo.

Feströkare blir sällan rökfri. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Man kan ändå försöka om man känner sig svagare. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.