Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. En bra handtvål är allt du behöver. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då måste du börja om igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Risken minskar med ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Sprayen fungerar överallt.

smitta

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Överdriv inte

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Du kan köpa produkterna online.