Allt-fraktfritt.se tillverkar samt saluför Energidryck e-vätska till e-ciggen

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Energidryck lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

gör

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Energy smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Åtskilliga slutar röka med e-ciggen för det funkar. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och läsk.

Energy förväntas bli populär enär den har en ädel smak av Energy. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken och aromer åt kunder.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

ecigg

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära inom Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.