Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Jordgubbe e-juice till e-cigaretter

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Jordgubb.se.

e-vätska

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Jordgubb Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det lätta viset att sluta röka tobak. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Jordgubbar smakar Jordgubbar som nyss plockats. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken samt smaker till kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

billiga

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till sprit, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en populär produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.