Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Mintkola e-juice till e-cigaretter

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Mintkola.se.

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Gräddkola med mint smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och godis.

Efterfrågan på Mintkola förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Gräddkola med en aning mint som mycket god. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är helt rent.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.