Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Fläderblommor e-juice till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Fläderblommor.se.

e-vätska

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

E-ciggen är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Åtskilliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Fläderblommor smakar Fläderblommor. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.