Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Svart mjuk lakritsstång e-juice till e-ciggen

Svensk FillUp e-vätska med arom av Svart mjuk lakritsstång lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-cigg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsstång smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigg är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak är hur Lakritsstång smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

billiga

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén uppskattas av konsumenter. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.