Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Fruktig persika för e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Nyplockad persika Shake N´ Vape e-juice.se.

elcigg

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Aromer av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Persika plockad direkt från trädet är hur Nyplockad persika smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

nikotinbas

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart säljs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.