Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med arom av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor för e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Arrak Shake N´ Vape e-juice.se.

Fillup

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av frukter, nötter, choklad, diverse sorters godis, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Arrak förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av som svensk punsch eller arraksbullar som mycket god. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och fin smak expanderade vår kund i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Bolaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.