Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Lakritsrulle till e-cigg

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsrulle.se.

vg

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att blossa tobak. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Godiset lakritsrulle smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av frukter, nötter, kakor, diverse sorters godis, pepparmint och örter är vanliga.

Lakritsrulle godis är hur Godiset lakritsrulle smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker av oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare diggar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. De säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.