Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med smak av Caramint till e-cigaretter

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Karamell med mint.se.

vape

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

Man gör e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Karamell med mint smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

E-ciggen är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga aromer på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och karameller.

Caramint förväntas bli aktuell då den har en fin arom av Smörkarameller med mint. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours av oss i åtskilliga år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smaken på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till spritdrycker.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.