Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med arom av Blåbär till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Blåbär.se.

vape

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga aromer på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och godis.

Blåbär är hur Blåbär smakar. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours från oss i flera år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det rena nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

bästa

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell vara.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.