Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Tropisk frukt.

Tropisk fruktmix e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Tropisk frukt smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Tropisk fruktmix smakar Tropisk fruktmix. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läsk till kolsyrat vatten.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.