Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka sortiment bland annat med den populära FillUp aromen Hallon.

Hallon e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

E-vätska eller e-juice kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Hallon smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Vanliga aromer på e-juice är glass, bär, fruktblandningar och karameller.

Hallon som är helt mogna är hur Hallon smakar. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så hög att livslängden är Nästan 3 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén uppskattas av konsumenter. Smaker för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.