Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Körsbär.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Körsbär.se.

e

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Körsbär Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Många går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Körsbär har en smak av Körsbär med fruktig smak. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.