Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Gräddkola.

Cream Caramel e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

shake

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-juice. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Toffee Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigaretter för det fungerar. Man fortsätter röka, men röken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

ungefär som Dumleklubba är hur Toffee smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken samt smaker för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

elcigarett

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Bolaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.