ComeOn.com får Guinness världsrekord för jordens igenom tiderna allra största jackpott- ersättning

Spelbolaget ComeOn (ett av få bolag rekomenderat av Gert Gambell) har fått sig tilldelade ett världsrekord av världsberömda Guinness Rekordbok för att ha betalat ut världens igenom tiderna största jackpott på en spelautomat på webben. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig student som fick 109 miljoner kronor. Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att studera: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat på nätet är 109 miljoner kronor och vanns av en lirare på ComeOn på spelet “Mega Fortune“, . Vinsten betalades ut till en anonym norrman den 24 september 2011.”

När vinnaren, som är från byn Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom hem efter en utekväll, tittade på en film och spelade ett litet antal spel på ComeOn.com eftersom han inte kunde somna. Beslutet att spela online på nätet gjorde honom 109 miljoner kronor rikare. Inte heller det hjälpte honom att dala i sömn, samt han medgav att han höll sig vaken till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman skänker den unge mannen följande kommentar, “Jag behöver lugna ned mig först, före jag ens kan börja tänka på vad jag ska göra med pengarna!”

Spel som gav honom storvinsten har det adekvata namnet “Mega Fortune”, en enarmad bandit som kan ge enorma jackpottar.

Henrik Persson, ComeOns Direktör, sa att även om han aldrig förväntade sig att hans affärsverksamhet skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bli belönad för. Han sa, “Att slå rekord igenom en stor utbetalning till en lirare är det bästa sättet att exponera folk att du inte bara kan kamma hem storvinsten på ComeOn.com, utan att det även sammanfattar vad ComeOn handlar om. Vi ser till så att spelarna som vinner gör det på riktigt. Det är absolut vad som får dem att anlända tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för ComeOn.com, Huw Thomas, att även om det kom som en liten chock också för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte helt oväntat. Han sa, “Att alstra vinnare är absolut vad ComeOn.com handlar om. Att bli belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till sajten i sig och en bastant godkännandestämpel på att vi har de största vinsterna online på nätet samt garanterar utbetalningar – oavsett hur stora de är!”