BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Gränssnitten BetFred Toolbar och Simple Bet är tillgängliga för den som vill spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor erhåller en spelare flera tips på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en webbplats som erbjuder spel på diverse event från flertalet länder världen över och de kommer i 6 olika språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är väldigt trivial och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att tillhandahålla sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som BetFred erbjuder finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från olika Europeiska länder. BetFred erbjuder också sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala och mindre ligor.

Kom igång och spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det bara att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några få minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man sedan kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler metoder att uträtta en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver hjälp eller söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem via e-post alternativt chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är å andra sidan enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt skilda Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen för spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos BetFred finns dessutom en gräns för den summa man kan vinna per dag och veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred innebär att man kan ta del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Klicka Här.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan dessutom ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som görs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje online.