Använd SÖTNINGSMEDEL till att erhålla den goda söta aromen på ett nyttigt sätt

Otaliga kan aldrig tänka sej det faktum att det går att klara sig utan att söta.

sucralos

Önskar man icke gå upp i midjemått ges det otaliga skilda alternativ att välja emellan idag. Genom att använda sig av preparat såsom SACKARIN så kan man ännu erhålla den söta aromen men med gott samvete.

Gott samvete eller inte, SACKARIN är numera icke det enda eller ens den absolut bästa metoden att söta med.

Allaredan på 1800-talet upptäcktes SACKARIN som SÖTNINGSMEDEL och har seda dess använts att söta fika och te. SACKARIN har bland annat det egenskapen att den passerar kroppens kompletta matsmältningssystem utan att tas upp alls.

Det är även därför såsom sackarinet ofta brukas av diabetiker. Sackarinets sötningseffekt på ungefär 500 ggr mer är socker, är smått osannolik men tyvärr existerar det en bismak av metall som inte uppskattas av alla.

Ett annat bra alternativ är Sukralos såsom SÖTNINGSMEDEL såsom smakar gott och har bara ett fåtal kalorier.

Sukralos ger oxå ungefär 500 ggr sötare effekt och man kan därutöver hetta upp det så det är mycket lämpligt till bakning. Sukralos äkta sockersmak kommer sig av att det är framställt av socker. Ett medel såsom är lite svagare i sötningsgrad är cyklamat.Det här är egentligen ett samlingsnamn för salter fast ämnet brukas till sötning samt ger upp till 40 gånger sötare effekt än socker.

På senare år har Aspartam blivit välkänt såsom ett sötningsmedel, det är uppbyggt av 2 aminosyror, fenylalanin samt asparaganinsyran. Aspartamet kommer vid användning att brytas ner till fenylalanin och det är normalt förekommande i produkter som rekommenderas som lämpligare för den såsom vill gå ner i vikt.

Problemen med Aspartam är att smaken är lite kemisk.

Det finns även totalt naturliga preparat och de har blivit mycket omtyckta

Man har varnat för överdrivet användande av speciellt de articifiella sötningsmedlen Aspartam och SACKARIN de senaste åren om de kan vara skadliga för hälsan.

När Stevia oxå kallad sötflockel, släpptes på öppna marknaden var det otaliga såsom blev glada.
Stevia finns såsom sötströ och är mycket nyttigare att bruka än vanligt strösocker. Denna sötning är ungefär 18 gånger sötare än med vanligt strösocker.

Stevia kan ge en lätt och oangenäm bismak av lakrits som inte gillas av alla. I andra steviasötmedel blandar fabrikanterna ofta i annat för att dölja bismaken men man kan knappast säga ett det fungerar så bra.

Erytritol är ett naturligt sötningsmedel såsom finns i päron och melon. Det både ser ut som och smakar som strösocker. I smak det näst bästa sötmedlet efter Sukralos.

Liksom Sukralos är Erytritol svårt att hitta i butiker men båda finns online både på prisad och allt-fraktfritt.se.

När du väljer och vrakar bland alla SÖTNINGSMEDEL kan det vara skönt att veta att bland de articifiella ska du stoppa i dig stora mängder innnan det kan anses vara skadligligt.

Om du inte gillar aromen av de naturliga sötningsmedlen kan du alltid prova att söta med SACKARIN eller Sukralos. Välj utifrån din smak så att du får smakupplevelsen såsom trots allt är så viktig då man vill ersätta sockret med någonting bättre.