Gör slush med klassisk smak av Cola

Hemmagjord slush

Glassmaskiner har varit populära länge, och många av dagens glassmaskiner kan också göra fryst yoghurt, sorbet och slush. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra ordentligt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt framgångsrika smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt god och uppfriskande smak tilltänkt i synnerhet för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla skilda typer av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i elegans med vanlig Coca-Cola, om ännu möjligen snäppet sötare. Varje flaska koncentrat består av 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En enorm hit bland barnen

Få saker är så mumsiga och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika förträffligt att nyttja i organiserad rörelse som för enskilt nyttjande. Det finns lite skilda varianter på namnet, vissa kallar denna isdryck för Slush Ice, medan andra vänder på det och säger Ice Slush, men bara Slush är likaså vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men också skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, såsom jordgubbe, banan, apelsin samt blåbär är populära. Ifall man handlar en slush på ett ställe där det finns flera olika smaker att välja bland kan man ofta be att få mixa olika smaker och får då även en flerfärgad slush – speciellt barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar fantastiskt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som ofta serverar eller saluför slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är kraftfull, på ett uppiggande sätt. Det påminner en aning om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är relativt likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan göra egna slush i hemmet, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas kontinuerligt. Vill man testa att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är helt genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som magi att producera egen slush på detta sätt, men det fungerar fullständigt utmärkt! Så länge temperaturen på bägaren är ordentligt iskall så fungerar det perfekt.

Vill du testa att göra egen slush hemma, eller driver du möjligtvis redan en verksamhet som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att testa Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.se.

slush drink recept

Aromhuset smaksätter Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med stor framgång aromer till kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har medfört enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att handla på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.