Gör din egen slush med slushmugg som du enkelt ställer in i frysen under varma sommardagar

När sommaren kommer med värme så vill man ha något kyligt samt läskande att dricka. En slush kan vara exakt det som gör att man får ny vällust samt kraft igen, men det är ju inte alltid som man har lust att bege sig till ett kafé med stor slush maskin för att erhålla drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten funkar väldigt likt en slushmaskin.

slush

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du bara har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du också bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du icke krångliga slush recept. Det är blott att mixa ihop enligt instruktionerna och efteråt ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full koll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan nämligen vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man ej detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man ana att muggen inte fungerar.

Så gott med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att förstå att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns ingenting som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det ej kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ned till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten och koncentrat.

Konsistensen är angelägen och det är följaktligen som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att frambringa den finfördelade isen så kan man få samma verkan samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det enbart blir en mugg men det här kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart skapa slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmugg. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt och läskande för att fortsatt kunna tänka på normalt vis.