Vietnamesisk kanel ger snabbare muskeltillväxt

Insulin är ett förhållandevis vanligt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en liknande tillväxt i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och särskilt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen äger ännu fler egenskaper som gagnar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att öka muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns flera saker som man kan göra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att upprätta omfångsrika muskler, men samtliga medför de stora hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna mottaga energin som kommer in genom mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en person som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den samtidigt fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt åstadkommer dessa resultat med tanke på att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) eller katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det vis som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och i enlighet med en del studier kan riktigt kraftfull kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och finns i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För högst effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är mycket smakligt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en rask promenad på åtminstone en halvtimme och därefter en kraftig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att stimulera ketos. bantning hjärtklappning
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!